Cyra Gwynth uit Familie verwerkt zware klap: “ik voelde me door iedereen in de steek gelaten”

Cyra Gwynth kennen we ondertussen allemaal als ‘Yoko’ in Familie, maar Cyra beleefde een heftige jeugd…

Cyra’s ouders gingen uit elkaar en haar moeder vertrok terug naar de Filippijnen toen Cyra amper tien jaar oud was. De actrice geeft toe dat ze haar verdriet en onbegrip op de verkeerde mensen uitwerkte…

Haar vader en zus kregen vaak de volle laag, geeft Cyra Gwynth toe in Dag Allemaal. “Ik voelde me een beetje door iedereen in de steek gelaten, terwijl zij me alleen maar wilden helpen.” 

Soms leidde dat tot spanningen, maar al snel besefte de Familie-actrice dat ze het thuis heel goed had. “Papa is altijd keigoed voor mij geweest en mijn zus was een beetje m’n moederfiguur. Zij begreep de situatie beter.” 

“Maar toch heeft iedereen in de familie ervan afgezien dat mama is vertrokken. De band met m’n zus en m’n papa is daardoor wel heel sterk geworden”, besluit Cyra Gwynth op een positieve noot in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts