Christoff: “ik krijg kriebels in mijn buik…”

Christoff zal dit jaar voor de tiende keer door Vlaanderen trekken met zijn kerstconcerten. Mogen we hem de ‘kerstkoning’ van Vlaanderen noemen?

“Ik begin al kriebels in mijn buik te krijgen”, vertelt de zanger in Primo. Het laatste kerstconcert van Christoff dateert ondertussen alweer van 2019. U kan raden waarom het nadien niet meer doorging…

De pandemie stak de jaren nadien natuurlijk een stevige stok in de wielen van de kerstconcerten. Maar nu staat er weer een pittige periode voor Christoff op stapel…

Veertien kerstconcerten staan er op de planning. Voor Christoff is kerstmis dan ook de belangrijkste periode van het jaar…

“Het is een magische periode. Ik kleed mijn huis dan ook helemaal aan. Misschien wat té zelfs”, lacht Christoff in Primo. “Bijna een beetje Disneyland.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts