Christa Planckaert onthult het ideale meisje voor Junior

In 2022 gaat de VRT samen met Junior Planckaert op zoek naar een geschikte vrouw om een relatie mee op te bouwen. Dat doet VRT in samenwerking met een psycholoog en natuurlijk onder goedkeurend oog van de hele familie Planckaert.

In Dag Allemaal vertelt Christa Planckaert over het ideale meisje voor haar zoon. “Junior heeft vooral een meisje nodig dat hem niet constant controleert. Hij neemt ook nogal snel de schuld op zich als het verkeerd loopt in de liefde. Dat moet hij afleren.”

Hoewel Junior eventjes genoot van het vrijgezel zijn, begon de eenzaamheid door te wegen en begon hij weer te hunkeren naar een echte relatie. En daar komt hopelijk binnenkort verandering in.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts