Charlotte Sieben uit Familie onzeker over lichaam: “heb erg vrouwelijke vormen”

Charlotte Sieben kennen we allemaal als ‘Louise’ uit Familie. De jonge actrice geeft toe dat ze in het verleden best wel onzeker was over haar lichaam. Zeker toen ze plots op tv kwam en iedereen haar plots begon aan te staren. Hoe leerde ze daarmee omgaan?

“Door minder zelfbewust te zijn”, verduidelijkt Charlotte Sieben in Flair. “Ik ben over mijn lichaam niet meer zo onzeker omdat ik een voller lichaam mooi vind.” En dan klinkt er een opvallend nuchtere opmerking bij de actrice…

“Er zitten hier en daar wat vetjes, maar who cares. Ik heb nu eenmaal veel vrouwelijke vormen, dat is simpelweg mijn bouw”, klinkt het zelfverzekerd bij Charlotte Sieben in Flair. En daar hangen duidelijke gevolgen aan vast…

“Ik mag nog superveel sporten of keihard diëten, dan nog zal ik er niet uitzien als Kendall Jenner”, aldus Charlotte Sieben. Maar dat hoeft ook helemaal niet, benadrukt de Familie-actrice. Charlotte formuleert het als volgt…

“Als je sport, gevarieerd eet en genoeg water drinkt, kan je jezelf niks kwalijk nemen”, klinkt het bij Familie-actrice Charlotte Sieben in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts