Celine Van Ouytsel: “Ik heb dat voorstel geweigerd”

Wanneer je bekend bent in Vlaanderen of daarbuiten, dan is de kans groot dat bedrijven je graag willen om hun producten op sociale media te promoten. Ook Celine Van Ouytsel is een veelgevraagd influencer. Het is nog geen dagelijkse job voor de gewezen miss, maar het is wel al een mooie bijverdienste.

“Wanneer ik er geen goed gevoel bij heb, doe ik het niet, ongeacht het aantal nullen dat ze bieden. Zo heb ik een skincare-product geweigerd dat ik na het testen niet goed genoeg vond. Ondanks het mooie bedrag”, geeft Celine toe in Dag Allemaal.

Maar zo zijn er nog producten waar Celine liever geen reclame voor maakt. Zoals afslankthee.

“Ik ben een magere plant, waarom zou ik dan doen alsof ik dat te danken heb aan één of ander ‘wondermiddel’.

En ook bedrijven die ongevraagd hun producten opsturen, kunnen een samenwerking met Celine vergeten. “Ik maak echt geen reclame voor producten van bedrijven die ze ongevraagd hebben opgestuurd. Ik promoot enkel zaken waar op voorhand afspraken over gemaakt zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts