Celine Van Ouytsel: “daar wil ik niet mee samenwerken”

Celine Van Ouytsel was al een influencer nog voor ze gekroond werd tot Miss België, maar ondertussen heeft de 25-jarige blondine meer dan 150.000 volgers op Instagram.

Maar Celine Van Ouytsel stelt wel haar eisen als merken haar willen inschakelen voor een gesponsorde post. Haar goede naam verlenen aan eender welk product, dat doet de voormalige Miss België niet. En daarvoor nam ze één belangrijke beslissing…

“Toch werk ik bewust niet samen met een managementkantoor dat beslist waar ik reclame voor maak en niet”, benadrukt Celine in TV Familie. En daar heeft ze een belangrijke reden voor…

“Ik sta achter alles wat ik online zet. Wanneer ik er geen goed gevoel bij heb, doe ik het niet, ongeacht het aantal nullen dat ze bieden.” Celine Van Ouytsel durft dan ook campagnes weigeren. Ze geeft een duidelijk voorbeeld…

“Zo heb ik een skincare product geweigerd dat ik na het te testen niet goed genoeg vond”, onthult Celine Van Ouytsel in TV Familie. “Ondanks het mooie bedrag, ja. Idem voor een afslankthee. Ik ben een magere plant, waarom zou ik dan doen alsof ik dat te danken heb aan één of ander ‘wondermiddel’?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts