Caroline Maes: “sommige collega’s bij Familie vinden het belachelijk”

Caroline Maes kruipt op de set van Familie niet enkel in de huid van Mieke Van den Bossche, de actrice is er ook aan het werk als intimiteitscoach. En niet iedereen is daar enthousiast over…

“Ik ben degene die op de set mee de grenzen bewaakt”, vertelt de actrice over haar takenpakket als intimiteitscoach. Maar dat is niet altijd even makkelijk…

“Nee, want het is nieuw voor cast en crew”, verduidelijkt Caroline Maes in Primo. “Mijn job bestaat uit mensen informeren en inspireren, maar ook cultiveren en opvoeden.” En daar hebben sommigen het moeilijk mee…

“Sommige productiemedewerkers vinden een intimiteitscoach ‘belachelijk’ of ‘bullshit’. Andere zijn laaiend enthousiast en neigen eerder naar: eindelijk!” Al ziet Caroline Maes één constante…

“Er is wel één constante: achteraf is iedereen tevreden”, aldus Caroline Maes in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts