Carmen Pfaff: “ik ben naar de psychiater geweest”

Carmen Pfaff kreeg door haar osteoporose het keiharde verdict dat ze voor 66% gehandicapt is.
In TV Familie vertelt ze hoe ze daarmee heeft leren leven. “Ik ben daarvoor naar de psychiater geweest. Hij vertelde me dat ik die handicap gewoon moet aanvaarden.”

Zo leerde ze uit elke dag het positieve te halen. “En heb ik eens geen goesting om op te staan, dan slaap ik een uurtje langer”, aldus een optimistische Carmen.

Gelukkig kan de doelmansvrouw op de volle steun van haar hele familie rekenen. “Dat is altijd zo geweest. Als ’t er echt op aankomt…”, straalt ze van dankbaarheid.

“Het familiegevoel bij de Pfaffs is altijd intact gebleven. Zij zitten allemaal met elkaar in,” bekent Carmen in TV Familie.

En het familie-DNA doet blijkbaar ook zijn werk, want volgens de trotse grootmoeder, vinden de kleinkinderen dat familiegevoel ook heel belangrijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts