Carmen Pfaff eerlijk: “dat lukt niet meer…”

Carmen Pfaff beweert in TV Familie nog altijd op de beloofde energiepremie te wachten. “De belastingbrief zal wél op tijd zijn… “, zegt ze scherp.

Ze is er gelukkig van overtuigd dat ze geen koude zullen lijden. En 2022 vond ze al bij al toch te warm. “Ik had ros gras, omdat de zon zo hard heeft geschenen.”

Een terrasje in de zon hoeft ook niet per se voor Carmen. Ze houdt meer van de schaduw.

Hoewel ze de geweldige vakanties in de sneeuw wel mist, is skiën niet meer aan haar besteed. De zware osteoporose stak er een stokje voor. “Skiën, daar waag ik me niet meer aan”, verkondigt ze met pijn in het hart.

Geen overbodige risico’s meer voor Carmen Pfaff. “De bakken met strooizout staan al aan de voordeur, want ik wil niet uitschuiven op die gladde oprit. Ik denk daar dus allemaal goed bij na”, besluit ze in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts