Carmen Pfaff: “die tijd is gepasseerd”

Zolang haar eigen hart klopt, mogen we Carmen Pfaff gerust het kloppend hart van de Pfaffs noemen. “Iedereen belt mij altijd voor goeie raad. En die geef ik graag’, verheldert ze in TV Familie.

De opvoedende taak laat ze voortaan graag aan anderen over. “Die tijd is gepasseerd. Ze zijn nu oud genoeg om hun eigen beslissingen te nemen.”

Maar de kleinkinderen blijven graag over de vloer komen bij Jean-Marie en Carmen. “Laatst zijn er zelfs nog vijf van de zes komen slapen”, glundert de grootmoeder.

Overgrootmoeder worden hoeft niet meteen voor Carmen. De oudste kleinkinderen passeerden nog maar net de twintig. Tijd genoeg dus.

“Dat ze eerst nog maar wat sparen”, aldus de gouden raad van Carmen in TV-Familie. “Want kinderen kosten veel geld, en ’t leven is al zo duur.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts