Candice uit Blind Getrouwd verrast: “ik wilde eens zot doen”

Candice uit Blind Getrouwd was zeven jaar aan de slag als leerkracht toen ze meedeed aan Blind Getrouwd. Maar na afloop van het programma vond Candice de tijd rijp een nieuwe uitdaging aan te gaan…

“Ik gaf zeven jaar lang heel graag les, maar ik voelde dat het tijd was voor iets nieuws”, licht Candice Martens haar carrièrewending toe in TV Familie.

“Ik kreeg vaak vragen over de kleding die ik droeg én ik ben graag met mode bezig. Ik vond het het ideale moment om eens zot te doen”, lacht Candice uit Blind Getrouwd in het weekblad. Candice startte een nieuw project…

Candice lanceerde met Fazenna haar eigen webshop: “Zalig om daar mijn energie en liefde in te steken”, klinkt het enthousiast bij Candice in TV Familie. En het publiek dat ze wil aanspreken met Fazenna is duidelijk…

“Met Fazenna zetten wij ons 100% in om vrouwen aan te moedigen voluit zichzelf te zijn”, verduidelijkt Candice in TV Familie. “We bieden gedurfde stuks aan, maar ook casual outfits voor elke dag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts