Camille neemt moeilijke beslissing: “ik voelde me heel eenzaam”

Camille Dhont heeft een belangrijke beslissing genomen. Ze verlaat het ouderlijke huis en gaat samenwonen met haar vriend Dino. Maar is dat wel de juiste beslissing?

Camille verlaat niet alleen het ouderlijke huis, maar verlaat ook meteen ‘haar’ West-Vlaanderen om zich in Vlaams-Brabant te vestigen. Al heeft de popster daar een duidelijke reden voor.

Camille speelt binnenkort de hoofdrol in de nieuwe telenovelle van VTM en in Boortmeerbeek zal ze in een flat wonen vlakbij de opnamestudio’s. Maar kan Camille haar ouders wel missen?

Toen Camille drie jaar geleden aan de PXL-hogeschool in Hasselt voor singer-songwriter studeerde, besloot ze op kot te gaan. Maar dat bleek geen goede beslissing…

Camille voelde zich heel eenzaam en zou uiteindelijk stoppen met de studies. Kan ze deze keer haar ouders wél missen?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts