Camille beleefde extreme jeugd: “Er is géén plan B”

De Vlaamse sensatie Camille is nog lang niet uitgezongen. De jeugdige deerne werd bekend door haar acteerprestaties in de hitreeks #LikeMe en deed afgelopen jaar mee aan ‘The Masked Singer’ en ‘Liefde voor Muziek’. Voor wie er niet genoeg van krijgt, gaf ze een interview aan Humo.

Haar carrièrepad tekende ze voor zichzelf uit en de richting ervan bepaalt ze ook helemaal zelf. Haar vader heeft haar vroeger kennis laten maken met een veelvoud aan muziekgenres. “Van hits uit de jaren ’80 tot moderne popmuziek: alles werd thuis gedraaid. Mijn vader kan niet goed tegen stilte”, grapt ze daarover.

Op achtjarige leeftijd nam ze met hem al een eerste nummer op, dat ze vervolgens op YouTube plaatsten. “Dat stelde eigenlijk heel weinig voor, maar toen wist ik wel: dit wil ik de rest van mijn leven doen. Voor mij is er nooit een plan B geweest. Ik heb steeds alles gedaan in het teken van een toekomstige carrière. Ik ging dansles volgen om aan mijn podiummoves te werken en verdiepte mij in alle soorten stijlen, van hiphop over musical tot ballet. Dertien jaar lang heb ik dat vijf of zes keer per week gedaan”, aldus een gedecideerde Camille.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts