Buurtpolitie-actrice Nicoline Hummel rouwt na overlijden vader: “hij komt nooit meer terug…”

Nicoline Hummel kennen we allemaal als Tineke uit De Buurtpolitie. Na een lange afwezigheid keerde het geliefde personage terug naar De Buurtpolitie VIPS. Maar de 41-jarige actrice moest ook heel droevig nieuws verwerken…

In volle pandemie overleed de vader van Nicoline Hummel. “Ik moet zijn dood nog altijd verwerken, dat zal tijd vragen”, getuigt Nicoline in Primo. Het was immers een pijnlijk afscheid…

Omwille van de coronamaatregelen kon de actrice niet op een waardige manier afscheid nemen van haar vader. “Ik mocht hem niet bezoeken in het ziekenhuis.” En dat weegt nog altijd…

“Als het achteraf goed komt, vergeet je dat, maar hier was dat niet het geval”, klinkt het emotioneel bij Nicoline Hummel in Primo.

“Papa is weg en ik krijg hem niet meer terug”, aldus Nicoline Hummel in Primo. Gelukkig krijgt ze veel steun van haar mama en zus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts