Blind Getrouwd-koppel neemt drastische beslissing: “dat zou vreemd zijn”

Ook al woont het koppel nog niet samen, Jiri verblijft bijna iedere dag bij Florence in Hoboken. “Ik moet hem dus nooit echt missen. Ook voor ons werk is mijn plek beter gelegen”, legt ze uit in TV Familie.

Als het toch zover is, willen ze liefst graag zelf een huis kopen. “Ergens tussen Hoboken en Malle, waar Jiri nu woont.” Zo omzeilen ze de praktische rompslomp van tussentijds samen te gaan wonen.

Hoewel Florence zich er intussen heeft overgezet, is het huis waar Jiri met zijn ex woonde geen optie. “Nu zou ik er geen moeite mee hebben”, geeft ze eerlijk toe, “maar Jiri voelt zich blijkbaar niet extreem verbonden met dat huis.”

Van het eindejaar heeft het koppel samen kunnen genieten. De kerstboom stond bij Florence en Oudjaar hebben ze bij vrienden gevierd.

Kerstavond was voor Florence wat lastiger. “Helaas moest ik op kerstavond werken terwijl Jiri met z’n familie feestte”, bekent ze in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts