Bedrog bij opnames K2 Zoekt K3?

Op tv lijkt het dat Hanne en Marthe van K3 tijdens de opnames van ‘K2 Zoekt K3’ urenlang in een container zitten, maar één van de kijkers heeft ontdekt dat dat niet klopt.

Toegegeven, het zou ook raar zijn mochten Hanne en Marthe meer dan 2 uur en mogelijk zelfs 3 of 4 uur lang in een container in de lucht hangen. De meisjes moeten namelijk ook wel eens naar toilet en boven is het uiteraard ook warmer.

Uit nieuwe beelden die op de sociale media werden gedeeld, blijkt nu dat Hanne en Marthe niet in een container zitten, maar in een kleine ruimte.

“Hanne en Marthe zitten niet echt in een container guys”, lacht een kijker die een video deelde waarop te zien is dat iemand van de crew in het midden van de opname van het VTM Go-programma iets in orde komt brengen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts