Ann Van Elsen bekritiseerd door Goedele Liekens: “had daar een slecht gevoel over”

Je zou denken dat alle Missen elkaar steunen in wat ze doen. Maar niets is wat het lijkt. De Missen van toen hadden toch af en toe ook een woordje kritiek voor elkaar. Zo uitte Goedele Liekens haar commentaar op Canvas, samen met Rik Torfs, op Ann Van Elsens passage in Playboy.

Ann blikt terug op die kritiek in Humo. “Ik had daarna een tijdje een slecht gevoel ten opzichte van Goedele. Maar toen ik Rik Torfs daarna moest interviewen, heb ik het er met hem over gehad en ik snap hun punt nu wel: het was naïef te denken dat er iemand zou luisteren naar mijn boodschap, want die werd overstemd door de hetze over die naaktfoto’s.”

De solidariteit onder vrouwen was toen absoluut niet aanwezig. Iets wat volgens Ann ondertussen heel sterk veranderd is. “Ik heb wel het gevoel dat vrouwen vandaag elkaars kracht ontdekt hebben. Hoe vrouwen elkaar op sociale media nu vaak pluimen toegooien, ik vind dat super!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts