Andy Peelman vreest slecht nieuws: “dan zit ik emotioneel aan de grond”

Andy Peelman is al meer dan tien jaar gelukkig met Tine, maar de Buurtpolitie-acteur beseft dat je aan een huwelijk altijd moet blijven werken… Eén aangrijpend voorval zal Andy altijd bijblijven…

“Zou mijn vrouw me morgen laten zitten, ik zou emotioneel volledig aan de grond zitten”, geeft Andy Peelman grif toe in Het Laatste Nieuws. Andy heeft één tactiek…

“Ik vraag haar vaak: ‘Zijt ge content?’ Zo niet, dan zou ik willen dat ze met me praat.” Want Andy Peelman onthult in het dagblad zijn grootste vrees…

“Zolang ze maar niet op een dag ineens de valiezen klaarzet”, klinkt het bij Andy Peelman in Het Laatste Nieuws. Want zo’n pijnlijk voorval was hij reeds getuige van. Andy verduidelijkt…

“Ik heb het zien gebeuren bij een collega. Nooit hadden hij en z’n vrouw ruzie gehad. Maar ze communiceerden niet en van de ene dag op de andere was het gedaan”, spreekt Andy Peelman zijn grootste angst uit in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts