Andy Peelman neemt drastische beslissing: “ik neem ontslag”

Andy Peelman brak volledig door als ‘inspecteur Koen’ in De Buurtpolitie. Een rol die hem op het lijf geschreven was…

Andy was immers ook in het echte leven agent. Maar dankzij het succes van De Buurtpolitie en de kansen die hij daardoor kreeg, nam hij loopbaanonderbreking bij de politie…

“Het werd onhoudbaar om beide jobs te combineren”, geeft Andy Peelman toe in TV Familie. Maar ondertussen is dat tijdskrediet bijna helemaal opgesoupeerd en moet Andy een drastische beslissing nemen…

“Ik zal eerstdaags ontslag moeten nemen bij de politie, ja”, geeft Andy Peelman toe in het weekblad. Eén ding is immers duidelijk…

“Ik blijf voluit voor m’n showbizzcarrière gaan”, benadrukt Andy Peelman in TV Familie. “Het is ook zo dat ik na mijn ontslag nog vier jaar ontslagnemend agent blijf. Dat betekent dat ik in die periode in principe nog zou kunnen terugkeren naar het korps.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts