Andy Peelman: “in het begin zag ik mijn dochters nog niet graag”

Andy Peelman blijft achter een uitspraak staan die ooit voor heel wat ophef zorgde. En nogmaals herhaalt hij die uitspraak in Het Laatste Nieuws…

“Kort nadat mijn dochters geboren werden, heb ik daar een paar uitspraken over gedaan”, rakelt De Buurtpolitie-acteur het verleden op in Het Laatste Nieuws.

“Ik zei dat ik hen nog niet graag zag. Dat het letterlijk en figuurlijk moest groeien, zei ik. En dat zoiets bij een papa helemaal anders werkt dan bij een mama.” En één iets wil Andy Peelman toch benadrukken…

“Ik sta nog altijd achter die uitspraak, maar we zijn nu zoveel jaren later en ik vind hen de max. Je zou hen moeten zien”, klinkt het hartverwarmend bij Andy Peelman in het dagblad. Zijn dochters bezorgen hem nu telkens een onweerstaanbare glimlach. Al geeft Andy Peelman één iets toe…

“Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik graag een zoon wou, maar dat gaat niet meer gebeuren. Er gaat een dubbele zeemansknoop in”, onthult Andy Peelman in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts