André Hazes mogelijk lange tijd buiten strijd door burn-out

André Hazes zit er volledig onder door. De Nederlandse zanger heeft volgens zijn manager Sjoerd Bodewes een burn-out. Hoe kan dat nu? Hij verdient geld als slijk door de vele optredens en de platenverkoop. De zanger moet al een aardig centje verdiend hebben in zijn jonge leven en ook in de liefde zit alles mee. Nu ja, bijna alles. André is dolverliefd op zijn Sarah, maar net zij is de laatste tijd kop van jut in de Nederlandse pers. Sarah heeft namelijk een verleden.

Volgens de manager van Hazes is de coronapandemie voor de zanger de druppel die de emmer deed overlopen. Al zeker dit weekend zal de zanger niet optreden, het is nog maar de vraag wat er nu met de eerder uitgestelde concerten in Vlaanderen zal gebeuren. Volgende week staat André Hazes normaal gezien in de Ethias Arena in Hasselt. Als Hazes écht een burn-out heeft, dan zien wij hem de eerstvolgende weken en zelfs maanden niet meteen gaan concerteren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts