Amy uit K2 Zoekt K3 eerlijk: “het is een vleeskeuring”

Het had niet veel gescheeld of ‘K2 zoekt K3’ kandidaat Amy Courtens had misschien 6 jaar geleden al gewonnen bij ‘K3 zoekt K3’. Haar droom was immers al heel lang om een K3’tje te worden, maar 6 jaar geleden kwam een andere wedstrijd op haar pad.

Zes jaar geleden nam Amy deel aan de finale van Miss België en dat kreeg haar prioriteit. “Die missverkiezing was ook tof, vooral de buitenlandse reis”, lacht ze in Dag Allemaal.

Miss België wordt vaak aanzien als pure vleeskeuring en dat kan Amy alleen maar beamen. “Je krijgt bovendien nog eens de stempel ‘oppervlakkig’, terwijl ik dat helemaal niet ben. Ik ben een zotte doos en ben gewoon mezelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts