Amy Courtens héél duidelijk: “K3 is een afgesloten hoofdstuk voor mij”

Amy Courtens werd een jaar geleden tweede in ‘K2 Zoekt K3’, maar uiteindelijk was het Diede die mocht invallen voor de zwangere Hanne, en niet Amy. Wat liep er fout?

Amy had na afloop van de finale nochtans geknipoogd naar Gert Verhulst met de veelzeggende opmerking dat hij haar altijd mocht bellen, maar dat telefoontje kwam er nooit…

Toch blikt Amy met een positief gevoel terug op de wedstrijd: “Ik ben Studio 100 net heel dankbaar, want de wedstrijd heeft deuren voor mij geopend”, vertelt Amy in Dag Allemaal. Over Diede wil ze nog één ding kwijt…

“Ik ben er niet kwaad om dat ik niets meer heb gehoord van Studio 100”, benadrukt Amy in Dag Allemaal. “Net zoals ik niet boos ben dat ze Diede gevraagd hebben om Hanne te vervangen en niet mij. Ik gun het haar volledig.” Al wil Amy toch één ding duidelijk maken…

K3 is voor mij een afgesloten hoofdstuk”, benadrukt Amy Courtens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts