Amalia zorgt voor ophef: “is er iemand dood?”

Kroonprinses Amalia deed onlangs een uitspraak die bij één BN’er voor heel wat ophef zorgde. De zanger in kwestie vreesde even dat er iemand overleden was. Wat was er aan de hand?

Amalia onthulde in haar biografie dat ‘Atje Voor De Sfeer’ van René Karst tot haar lievelingsnummers behoort. Was er al contact tussen de zanger en de kroonprinses?

De Oranjes hebben nog geen contact opgenomen met de entertainer voor een privéconcert, al zorgde de uitspraak van Amalia wel voor angstzweet bij René Karst…

“Ik werd ’s morgens wakker en had ineens 40 berichten op mijn mobiele telefoon”, vertelt René Karst in Party. Even vreesde de zanger dat er iemand overleden was…

“Ik dacht: is er iemand dood of zo?” Maar al snel bleek het om de bewuste uitspraak van Amalia te gaan die de pers had gehaald. Het twee jaar oude leven kreeg plots een tweede leven, klinkt het niet zonder trots bij René Karst in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts