Akelige getuigenis van Andy Peelman: “ik wil niet dat ze dat meemaken”

Andy Peelman stak het nooit onder stoelen of banken dat hij graag een zoon wou, maar dat gaat niet meer gebeuren. “Er gaat een dubbele zeemansknoop in”, onthult De Buurtpolitie-acteur in Het Laatste Nieuws. Over zijn dochters vertelt Andy het volgende…

“Dochters maken een vader kwetsbaar”, onthult Andy Peelman in het dagblad. “Omdat ik weet hoe jongens in elkaar zitten en omdat ik weet dat jongens hen op een dag ongelukkig gaan maken.”

“Ik wil niet dat ze dat meemaken”, zucht Andy Peelman in Het Laatste Nieuws. Toen hij werkzaam was bij de politie heeft Andy Peelman ook heel wat akelige dingen gezien. Andy onthult het volgende, aangrijpende verhaal…

“Ik ben ooit eens moeten uitrukken naar mensen die hun dochter niet meer onder controle hadden. Een meisje van zestien. Ik ben daar toegekomen, ze stond haar ouders uit te schelden: ‘Ik wou dat jullie niet bestonden!’ Ik heb daar toen een traan gelaten”, geeft Andy Peelman toe. En dan spreekt Andy één vurige wens uit…

“Ik hoop dat zoiets me nooit overkomt. En dus ga ik proberen zo open mogelijk te communiceren met hen. En maak ik alles bespreekbaar. Is er iets? Kom het me vertellen, alstublieft”, onthult Andy Peelman in Het Laatste Nieuws hoe hij zijn dochters wil opvoeden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts