Afvaller uit K2 Zoekt K3: “misschien was dat mijn probleem”

Tijdens de zoektocht naar een opvolger voor Klaasje Meijer konden we ook meekijken op het bootcamp dat werd georganiseerd voor de kandidaten. Daar probeerden ze alle vijftien hun kwaliteiten te bewijzen en door te stoten naar de grote studioshows. Opvallende afvaller die aflevering was Elise.

“Ik ben sowieso trots op mijn parcours. Ik wilde me helemaal smijten in de bootcamp, maar er was iets in mij dat me heel veel stress gaf. Daardoor vergat ik te genieten. Dat is wel gebeterd naar het einde van de bootcamp toe, maar misschien te laat om de experten nog te overtuigen. Ik heb waarschijnlijk te weinig laten zien”, zegt Elise in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts