Aaron Blommaert: “wie zegt dat ik op vrouwen val?”

Aaron Blommaert wordt heel vaak gekoppeld aan Gloria Monserez, maar beide ontkennen die relatie. De Familie-acteur doet in Story zelfs een opvallende onthulling over zijn liefdesleven…

“Mensen hopen dat Gloria Monserez en ik een koppel zijn, maar wie zegt dat ik op vrouwen val?” klinkt het bij Aaron Blommaert in Story. Over zijn liefdesleven wil Aaron het volgende kwijt…

“Iedereen is blijkbaar zo nieuwsgierig naar mijn liefdesleven, maar momenteel valt er echt niet veel over te vertellen”, vertelt Aaron Blommaert in Story. “Ik ben niet zo’n open boek wat mijn relaties betreft.” Al heeft dat wel gevolgen…

Als je zelf weinig prijsgeeft, beginnen de mensen al dingen te insinueren. Maar het is niet omdat hij goed overeenkomt met Gloria dat ze ook een koppel zijn. En dan wil Aaron er toch nog iets aan toevoegen…

“Trouwens, ik heb zelfs nog nooit gezegd of ik wel op vrouwen val. Ach, een beetje mysterie is ook leuk hé”, benadrukt Aaron Blommaert in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts