Aaron Blommaert: “ik heb een heel innige band met hem”

Aaron Blommaert staat op de set van Familie vaak samen met zijn televisievader Kürt Rogiers, maar de twee kennen elkaar al veel langer…

“Ik ken hem al van bij ‘The Voice Kids’, toen ik daar in 2014 aan meedeed. We hebben een heel hechte band”, benadrukt Aaron Blommaert in de MNM-podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’. 

“Kürt heeft me van bij mijn start in ‘Familie’ begeleid en was als een soort leerkracht voor mij”, voegt Aaron Blommaert daaraan toe. Aaron kan altijd bij hem terecht voor advies. En ook Kürt Rogiers toont zich vol lof over zijn poulain…

“Aaron heeft ontzettend veel capaciteiten en is heel volwassen voor zijn leeftijd”, benadrukt Kürt Rogiers in TV Familie. “Alles wat hij aanraakt, verandert in goud. Geloof me: wat we nu zien, is nog maar het begin van een mooie carrière.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts