Hier heeft Fabrizio spijt van

Foto: Play4

Een tijdje geleden raakte bekend dat Fabrizio Tzinaridis zijn kans waagt in ‘The Bachelor’. Fabrizio gaat in het tv-programma op zoek naar een nieuwe vrouw in zijn leven. Na de breuk met Pommeline waren er nog wel wat dates, maar tot een langdurige relatie is het nooit gekomen.

Fabrizio is enorm fel met zijn gezondheid bezig en heeft een tijdje komaf gemaakt met een wel héél slechte gewoonte: roken.

“Als er 1 ding is welke ik over de laatste jaren uit eigen ervaring heb mogen leren is dat je jezelf vaak voor de gek houdt op zoek naar acceptatie. We streven naar erkenning en willen er jammer genoeg maar al te graag bijhoren”, schrijft Fabrizio op Instagram.

Hoe herkenbaar is dit niet? In een poging om erbij te horen, doen mensen dingen die zij eigenlijk nooit uit zichzelf zouden doen. “Ik heb er nooit bijgehoord als buitenbeentje. Ik was liever creatief bezig in plaats van druk op het voetbalveld maar verloor mezelf alsnog in mijn tienerjaren door de zoektocht naar acceptatie. Ik wilde erbij horen”, geeft hij toe.

“Daarbij pikte ik jammer genoeg zoals veel jongeren deze dagen het roken van sigaretten op. Iets wat ik diep vanbinnen nooit voor mezelf zou doen. Na 3 mislukte pogingen om te stoppen vind ik ondertussen al bijna 5 maanden de kracht om het helemaal te bannen uit mijn leven. En dat zonder problemen of enige drang naar een sigaret. Je kan letterlijk langs me staan roken. Het doet me niets meer. Geen pleisters, geen hypnose, geen vapes of waterpijpen, geen pillen of kauwgom”, gaat Fabrizio verder.

Maar hoe heeft hij dan kunnen doorzetten? “De kracht zit in jezelf” weet Fabrizio. “Alles begint bij jezelf! Je kan iedereen voor de gek houden behalve jezelf. Jij kijkt ALTIJD mee!”, besluit Fabrizio op Instagram.





Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.