Problemen voor Sieg De Doncker en Maureen: “we hebben hulp nodig”

Foto: VTM

Sieg De Doncker heeft het enorm druk met de opnames van de telenovelle ‘Milo’ en ook Maureen Vanherberghen houdt er een druk professioneel leven op na. Hoe krijgen ze de zorg voor dochtertje Nelle gebolwerkt?

De onregelmatige werkuren zijn geen sinecure voor het jonge gezin: “Het is elke week puzzelen, want onze agenda’s zijn nooit hetzelfde”, verduidelijkt Sieg in Dag Allemaal. 

“Maureen en ik hebben geen vaste structuur in onze jobs. Elk weekend overlopen we samen de komende week, en we vinden altijd wel een oplossing. Gelukkig krijgen we heel veel hulp van onze ouders.” En hoe gaat het nu met hun dochtertje Nelle die ondertussen 2,5 jaar oud is?

“Ze is echt een madame geworden”, klinkt het trots bij Sieg De Doncker in Dag Allemaal. Lijkt ze meer op de papa of toch de mama?

“Ze lijkt qua innerlijk zo hard op mij, ongelooflijk. Ik hou mijn hart al vast voor wat er gaat komen”, lacht Sieg De Doncker in Dag Allemaal. Ja, ik ben een trotse vader.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

* verplicht in te vullen

ByIleana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.