Zita Wauters in tranen: ‘Mijn hart breekt’

Foto: VRT

Het was donderdagavond geen prettige avond voor Zita Wauters. De dochter van Valerie De Booser en Koen Wauters had af te rekenen met een gebroken hart. Niet omdat er een einde zou gekomen zijn aan haar relatie met Ralph, wel omdat Zita vernam dat de kleine William uit Brugge overleden is.

Amper 14 maanden jong was William, hij vocht de afgelopen maanden tegen een ongeneeslijke stofwisselingsziekte. Het was een ongelijke en onrechtvaardige strijd, een strijd die William verloren is. Hoe erg voor William en zijn familie.

“William zijn sterk hartje wilde langer bij ons blijven, maar de rest van zijn lichaampje kon niet meer… Vandaag heeft William zijn rust gevonden, na een oneerlijke strijd… De grootste vechter tot de laatste seconde…”, schrijven zijn ouders op Facebook.

“Woorden schieten tekort, we zijn gebroken  We zijn thuis met 2, maar in ons hart altijd met ons drietjes ♥︎ Branden jullie samen met ons zoveel mogelijk kaarsjes zodat het altijd licht blijft voor William en alle sterrenkindjes?”, gaan zijn ouders verder?

Het bericht raakte ook Zita Wauters in het diepst van haar hart. “Mijn hart breekt”, reageert de 17-jarige. Het leven is hard en vaak oneerlijk, dat weet Zita als geen ander. Sterkte aan iedereen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

* verplicht in te vullen

ByIleana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.