Jill Goede onthult: ‘Zoveel one night stands had ik’

Foto: Play4

Jill, de winnares van Big Brother 2021, krijgt regelmatig negatieve berichten. Zo zijn er mensen die zich niet schamen om Jill duidelijk te maken dat zij iets aan haar levensstijl moet doen. Wat te denken van dit bericht? “Geen haat ofso maar, ik denk niet dat je ver gaat komen zo in u leven. Je drinkt veel en social media is niet het leven wat je hoort te hebben. U eindigt straks alleen achter de geraniums. Je gaat iets aan je lichaam moeten doen, want zo zal je snel tussen 6 planken liggen”, kreeg Jill via haar sociale media toegestuurd.

En Jill? Die lacht daar eens goed mee. De goedlachse meid voelt zich naar eigen zeggen goed. “Ik zit lekker in m’n vel, voel me super gelukkig met de personen om me heen”, reageert een stralende Jill Goede.

En wat haar gewicht betreft? Daar ligt Jill niet van wakker. “Ik sta niet op de weegschaal om te zien hoeveel ik ben afgevallen. Heb ik wel in het begin gedaan om te kijken of ik verandering zag in mijn lichaamsgewicht. Maar momenteel doe ik het niet meer, ik vind het bullshit”, knipoogt Jill.

“Ik bedoel, als ik me lekker in m’n vel voel? Wie is de weegschaal om te zeggen dat dit een goed gewicht is? Ik ben gewoon gezonder gaan leven en dat merk ik aan mezelf”, besluit een enthousiaste en supergelukkige Jill Goede.

Na haar overwinning bij ‘Big Brother’ was Jill Goede meer dan ooit geliefd. Was het om haar persoon of om het geld te doen? Geen idee, maar Jill heeft zich nooit laten verleiden.

Ondanks het feit dat zij meer aandacht kreeg van mensen die een oogje op haar hadden, heeft Jill altijd op de normen en waarden gelet die zij thuis mee kreeg. Heeft Jill na Big Brother veel one night stands gehad? “Nou, laten we dat even uitrekenen. “Twee keer nul is nul, drie keer nul is ook nul en nul plus nul is ook nul. Voila, zoveel one night stands heb ik de afgelopen 16 maanden gehad”, lacht Jill.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

* verplicht in te vullen

ByIleana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.