Ruth Beeckmans stelt haar nieuwe vriend voor…

ByPeter De Smedt

28 oktober 2024
Foto: DPG Media

Is Ruth Beeckmans opnieuw verliefd? Daar lijkt het wel op! Ruth heeft nu zelf een innige foto gedeeld met een man die volgens intimi haar nieuwe vriend zou zijn. Wie is die man?

Sinds het tragische overlijden van haar grote liefde Gary had Ruth Beeckmans tijd nodig om dat verlies een plaatsje te geven. De zorg voor haar dochtertjes nam de resterende tijd in beslag. Maar nu lijkt Ruth opnieuw haar hart opengesteld te hebben voor een nieuwe man..

Ruth Beeckmans en haar nieuwe vriend genieten momenteel van een deugddoende vakantie in het Verenigde Koninkrijk en in het holst van de nacht, besloot Ruth haar liefde wereldkundig te maken door een innige foto te delen met haar nieuwe vriend. Het opschrift is duidelijk…

“Troost, vriendschap, liefde”, lijkt Ruth een chronologie te schetsen van hoe haar nieuwe vriend zich in haar hart wist te nestelen. Wie de man is, is vooralsnog onduidelijk, maar intimi lijken aan Showbizzsite.be daadwerkelijk te bevestigen dat het hier om een (prille) relatie gaat.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft de nieuwe vriend van Ruth Beeckmans Nick De Bie en treedt hij tegenwoordig ook op als Ruths manager. Eerder nog ontkende Ruth volgens de krant dat ze een relatie hebben, maar nu lijkt dit nieuws dus alsnog bevestigd te zijn geworden.

Net als Ruth Beeckmans verloor ook Nick onverwacht zijn partner en heeft ook Nick twee kindjes, een zoon en een dochter, uit zijn eerdere relatie. Eerder vertelde Ruth over Nick nog het volgende…

“Hij maakte hetzelfde mee als ik: zijn partner abrupt verliezen”, klonk het bij Ruth Beeckmans in Gazet van Antwerpen. “Als lotgenoten vinden we veel steun bij elkaar.”

En het is Ruth Beeckmans van harte gegund om opnieuw het geluk te hebben gevonden in de liefde!

Bekijk de foto van de tortelduifjes:

https://www.instagram.com/p/DBccKMOt2Ou

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.