Problemen voor Jo Hens uit Familie: “dat is het slechtste wat een mens kan doen”

ByIleana Durodin

28 september 2024
Foto: VTM

Jo Hens kennen we allemaal als ‘Niko’ uit Familie. In de VTM-soap wordt er wel eens gelogen en bedrogen. Vooral in de liefde. Maar werd de acteur zelf al eens bedrogen?

Jo Hens ontkent dat hij in de liefde al eens bedrogen werd of zelf overspel pleegde, maar voegt er in gesprek met Het Laatste Nieuws ook meteen met een kwinkslag aan toe dat dat misschien wel een leugentje is. Zou Jo een open relatie overwegen?

“Goh, dat blijft een moeilijk verhaal”, mijmert Jo Hens in Het Laatste Nieuws. “Ik weet niet of de mens écht gemaakt is om monogaam te zijn.” Al beseft de Familie-acteur één ding maar al te goed…

“Daarbij is de stap van een open relatie naar bedriegen zo gezet, lijkt mij. En bedriegen is in onze maatschappij het ‘slechtste’ wat een mens kan doen.” Jo Hens verduidelijkt zijn antwoordt als volgt…

“Dus ik weet niet of ik het zou kunnen. Afhankelijk van de partner en de situatie is een open relatie het overwegen waard”, houdt Familie-acteur Jo Hens zich ietwat op de vlakte over het thema in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

* verplicht in te vullen

ByIleana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.