Prachtig nieuws voor Familie-kijkers: “dit wil je niet missen”

ByPeter De Smedt

9 september 2024
Foto: VTM

Fantastisch nieuws voor kijkers van Familie. Heb jij er ook altijd al van gedroomd je favoriete acteurs en actrices eens te ontmoeten? Dat kan! En dan wel op een heel unieke setting…

Het huwelijk van Mieke en Joris zal de hoofdverhaallijn worden van de midseasonfinale die wordt uitgezonden op 3 januari 2025, lezen we op Showbizzsite.be. De opnames vinden natuurlijk al veel vroeger plaats. En jij kan daar bij zijn!

Wil jij Mieke en Joris zien stralen op hun huwelijk? Dan kan dat tijdens de opnames die plaatsvinden op maandag 16 en dinsdag 17 september. De makers van Familie zijn op zoek naar heel wat figuranten… En bijna iedereen komt in aanmerking…

De makers van ‘Familie’ zien op zoek naar mensen tussen 18 en 65 jaar die beide dagen te gast kunnen zijn op het feest in Mechelen. Opgelet: het beloven wel twee zware dagen te worden…

Het gaat immers om draaidagen van 8 uur ’s morgens tot 19.15 uur ’s avonds. Maar daar staat wel een unieke ervaring tegenover. Voordelen?

Buiten de figurantenvergoeding kom jij dan ook al in avant-première te weet hoe de bruidsjurk van Mieke (gespeeld door Caroline Maes) eruit zal zijn en wie de getuigen op het huwelijk zullen zijn.

Al komt je misschien nog wel véél meer te weten. Bijvoorbeeld wie er wel of niet aanwezig is op het huwelijksfeest van de familie Van den Bossche en de andere personages uit Familie?

Wie geïnteresseerd is kan zich opgeven via https://figuratie.be/production.php?p=125 .

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

* verplicht in te vullen

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.