Sabine Hagedoren: “ik zal moeten afkicken”

ByIleana Durodin

3 september 2024
Foto: VRT

Sabine Hagedoren kan meer dan ooit genieten van haar zomervakanties. Al stelde er zich vroeger telkens één duidelijk probleem…

“Toen Frank (Deboosere, red.) en ik de enigen waren die bij de VRT het weer deden, konden we maar twee weken aan een stuk op vakantie en moest de thuisblijver dubbele shiften draaien”, verduidelijkt de weervrouw in gesprek met Het Nieuwsblad. Nu ligt dat anders…

“Toen gingen we bijna altijd naar Frankrijk. Maar nu, drie weken weg, dat is toch anders. De eerste week is afkicken, de tweede is ‘op mijn effen komen’ en de derde is alweer een beetje naar huis verlangen”, lacht Sabine Hagedoren in Het Nieuwsblad. Waar trekt het gezin deze zomer naartoe?

“Met de kinderen en mijn vriend gaan we drie weken zwerven buiten Europa. Helaas in het besef dat het volgend jaar niet meer kan”, klinkt het bij de weervrouw. Waarom is dit de laatste gezinsvakantie?

“Mijn zoon Lars start zijn hogere studie en dan moet je rekening houden met een eventuele tweede zit”, verduidelijkt Sabine Hagedoren in gesprek met Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

* verplicht in te vullen

ByIleana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.