Paniek bij Viktor Verhulst: “ik vreesde het ergste”

ByIleana Durodin

3 september 2024
Foto: VTM

Viktor Verhulst blikt in Humo terug op het zware verkeersongeluk van vijf jaar geleden waarbij hij vier maal overkop ging. Viktor beseft één ding maar al te goed…

Viktor was in slaap gevallen achter het stuur en bijna liep het volledig verkeerd af: “Toen pas heb ik voor het eerst écht beseft dat het zomaar ineens afgelopen kan zijn”, klinkt het stilletjes bij Viktor Verhulst in Humo. Welke les heeft hij daaruit getrokken?

“Sindsdien maak ik me niet meer druk in het verkeer, en sta ik ook in het algemeen een stuk rustiger in het leven”, verduidelijkt de zoon van Gert Verhulst. Even werd het ergste gevreesd, maar achteraf overheerste één gevoel bij Viktor…

“Ik herinner me vooral hoe ongelooflijk beangstigend ik het vond. Maar ik ben goed weggekomen, zeker omdat er niemand anders bij betrokken was”, benadrukt Viktor Verhulst in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

* verplicht in te vullen

ByIleana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.