Problemen bij Hanne Decoutere: “vreselijk moment”

ByIleana Durodin

25 augustus 2024
Foto: VRT

Dagelijks is Hanne Decoutere live te zien in Het Journaal. En als je op dat moment een foutje maakt, wordt dat gezien door honderdduizenden kijkers. Hoe gaat het nieuwsanker daarmee om?

Hanne Decoutere geeft in Billie, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad, toe dat ze een trucje heeft voor als er zich een probleem voordoet tijdens Het Journaal…

“Als er iets misloopt in Het Journaal, dan lijkt een minuut wel een uur te duren”, geeft de journaliste toe in Billie. Al heeft Hanne daarvoor ondertussen een bijzonder trucje ontwikkeld…

“Mijn trucje om dan stress en angst de baas te kunnen: terugdenken aan een eerder vréselijk moment. Dan weet ik weer: Toen kwam het goed, nu zal het ook wel lukken”, onthult Hanne Decoutere in Billie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

* verplicht in te vullen

ByIleana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.